Aquarium & Tropical Fish Site
Tropical Fish Forums
Aquarium fishkeeping around the world!
 
ChatChat  HelpHelp   Search BoardSearch Board   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Check your private messagesCheck your private messages   Log inLog in   RegisterRegister 
Trouble with Eclispe hood
 Forum Index > Chemistry and Equipment  Reply to topic   Post new topic
Author Message
Washy
Members


Joined: 16 Mar 2009

PostPosted: 2010.11.18(Thu)8:52    Post subject: Trouble with Eclispe hood Reply with quote

I have an eclispe 37 gal system from marineland. It has two flourescent light slots, a while ago one of the slots had trouble turning on. It was weird, if it didn't turn on when I pressed the buttom, if I lifted the hood up, it would turn on. Now it only turns on sometimes if I do that so I was wandering if anyone knew what the problem was and knew how to fix it. Would pictures of the interior of the lighting hood be helpful?
Back to top
View user's profile Send private message
Fern
Regulars


Joined: 26 May 2009
Location: SW Florida

PostPosted: 2010.11.18(Thu)17:35    Post subject: Reply with quote

You need to clean the contacts (the metal to metal parts) Unplug it and clean it up with a Qtip and a touch of vinegar.
_________________
I think I need a bigger tank......
http://fishaddicts.forumotion.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
 Forum Index > Chemistry and Equipment All times are GMT - 6 Hours Reply to topic   Post new topic
Jump to:  
  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

oF <=> oC in <=> cm G <=> L