Aquarium & Tropical Fish Site
Tropical Fish Forums
Aquarium fishkeeping around the world!
 
ChatChat  HelpHelp   Search BoardSearch Board   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Check your private messagesCheck your private messages   Log inLog in   RegisterRegister 
Is it just my computer...
 Forum Index > Site Issues  Reply to topic   Post new topic
Author Message
monstrosity
Regulars


Joined: 16 Oct 2009
Location: Tennessee, USA

PostPosted: 2010.07.25(Sun)6:08    Post subject: Is it just my computer... Reply with quote

or have the forums been really slow for everyone lately????
_________________

29 G
Back to top
View user's profile Send private message
katienaha
Regulars


Joined: 18 Dec 2009
Location: British Columbia, Canada

PostPosted: 2010.07.25(Sun)7:20    Post subject: Reply with quote

painfully slow for me. no matter what computer I am on.
_________________
Let the current take you where you may not always want to go.
Back to top
View user's profile Send private message
Darkblade48
Advisors


Joined: 21 Jun 2004
Location: Yokohama, Japan

PostPosted: 2010.07.25(Sun)10:55    Post subject: Reply with quote

It is probably a server issue; the site has also been very slow for me, no matter whether I am at home or at work.
_________________
Anthony
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Cinder
Regulars


Joined: 16 Jan 2006
Location: Colorado

PostPosted: 2010.07.25(Sun)12:19    Post subject: Reply with quote

Always slow for me too...
_________________
135 gln. freshwater tank
29 gln. freshwater tank
Back to top
View user's profile Send private message
Marcos Avila
Moderators


Joined: 05 Feb 2003
Location: Santo Andre (Brazil)

PostPosted: 2010.07.25(Sun)21:13    Post subject: Reply with quote

I investigated the issue during the weekend using traceroute, and it's not actually the site server, but a node machine on the way to the site called xspedia.net. It seems they upgraded their ipv6 software and for some reason connections are frequently timing out as they pass through that node...
_________________

Success with a fish/tank is measured in YEARS, not months or weeks...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
deborah_claro
Advisors


Joined: 11 May 2006
Location: Virginia, USA

PostPosted: 2010.07.27(Tue)1:24    Post subject: Reply with quote

Yes, I would say beginning Sunday night, all day yesterday, and so far this morning (about 11:00 am here) everytime I try to do something on AH I get a "connection timed out" message with an invitation to try again. Trying again rarely works, but eventually the pages load. It just takes forever.
Can we expect some kind of solution?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
monstrosity
Regulars


Joined: 16 Oct 2009
Location: Tennessee, USA

PostPosted: 2010.07.27(Tue)8:11    Post subject: Reply with quote

It's much better for me, now. Almost back to normal. Actually I think it is back to normal, my computer's just a little slow right now on it's own.
_________________

29 G
Back to top
View user's profile Send private message
katienaha
Regulars


Joined: 18 Dec 2009
Location: British Columbia, Canada

PostPosted: 2010.07.27(Tue)9:46    Post subject: Reply with quote

improvements on my end as well. Maybe 10% of the time a page won't load and I have to try again.
_________________
Let the current take you where you may not always want to go.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
 Forum Index > Site Issues All times are GMT - 6 Hours Reply to topic   Post new topic
Jump to:  
  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

oF <=> oC in <=> cm G <=> L