Aquarium & Tropical Fish Site
Tropical Fish Forums
Aquarium fishkeeping around the world!
 
ChatChat  HelpHelp   Search BoardSearch Board   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Check your private messagesCheck your private messages   Log inLog in   RegisterRegister 
Weekend troubles...
 Forum Index > Site Issues  Reply to topic   Post new topic
Author Message
Marcos Avila
Moderators


Joined: 05 Feb 2003
Location: Santo Andre (Brazil)

PostPosted: 2008.11.02(Sun)18:21    Post subject: Weekend troubles... Reply with quote

As most of you must've noticed, the site has been lagging tremendously during the entire weekend. I contacted the technical support on Saturday and their reply is below. Apparently it's a larger issue on their entire server system..let's hope they can have it fixed soon...

Quote:
At approx. 11:35PM ET on 10/31/2008, AIT experienced problems with a SAN (Storage Attached Network) Device. This device failure caused downtime on your account. AIT and IBM engineers responded and began working together at approx. midnight ET and worked through the morning to address the outage. At approx. 5AM ET, most sites were back online in a degraded status. This trouble ticket has been held until we could confirm operational access could be restored to your site. Your sites are online and responding at this time and AIT engineers are still working with IBM for a fully root cause analysis. Any further downtime needed for maintenance will be done only in our maintenance window between midnight ET and 6AM ET.

_________________

Success with a fish/tank is measured in YEARS, not months or weeks...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MCHRKiller
Regulars


Joined: 23 Apr 2006
Location: USA

PostPosted: 2008.11.04(Tue)2:28    Post subject: Reply with quote

I just thought my cable was being screwy again, thanks for letting us know Marcos Smile Hopefully they get everything back up to par soon!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger Yahoo Messenger
nikelodeon79
Regulars


Joined: 08 Nov 2007
Location: Wisconsin, U.S.A.

PostPosted: 2008.11.04(Tue)11:56    Post subject: Reply with quote

Hooray! The site's running better for me now!

Whew. I missed AoA!
_________________
Dumpster Tank
Nano Fish
Mbuna
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger Yahoo Messenger AIM Address
Cliff Mayes
Advisors


Joined: 11 Mar 2007
Location: Western NY

PostPosted: 2008.11.04(Tue)13:56    Post subject: Reply with quote

Log on is still slow, Site access is OK and Replys are problematical. This is the only Site that has this problem.
_________________
wirehair
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nikelodeon79
Regulars


Joined: 08 Nov 2007
Location: Wisconsin, U.S.A.

PostPosted: 2008.11.04(Tue)16:02    Post subject: Reply with quote

It seems to be going in and out for me today... was running well towards mid-day then stopped working.. now seems to be okay...

Hopefully it gets fixed up soon! I need my daily (scratch that, multi-daily) dose of AoA!
_________________
Dumpster Tank
Nano Fish
Mbuna
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger Yahoo Messenger AIM Address
Display posts from previous:   
 Forum Index > Site Issues All times are GMT - 6 Hours Reply to topic   Post new topic
Jump to:  
  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group

oF <=> oC in <=> cm G <=> L